På gång

1686578400

  dagar

  timmar  minuter  sekunder

tills

Nästa Evenemang

Mer info hittar du i facebook-evenemanget

Bokbyte med twist i Funäsdalen

12:e juni

Senaste evenemanget

Runt 70 besökare kom för att byta växter, lära sig göra surkål med Emil på Skoogs krog, köpa fika och hembakat bröd av åk 4, lyssna till Tännäs barnkör och pyssla. Mycket prat om odling och plantering mellan bokhyllorna på Funäsdalens biblioteket denna kväll – roligt!

Så härligt att du är nyfiken på vad som är på gång! 

Inom ramen för vårt nätverk händer det ständigt saker och vi försöker arbeta brett så att det finns aktiviteter för alla. Ingenting är för litet. Alla är alltid välkomna och vi blir bara glada om information om våra evenemang sprids i olika forum. Fritt fram att dela alltså. 

Varmt välkommen att själv ta initiativ till evenemang. 

Om du har en idé eller en tanke som du vill diskutera med någon, eller ett event på gång som borde arrangeras inom ramen för nätverket, hör av dig till oss via mejl. Det går självklart också bra att använda Facebook-gruppen (länk under Kontakter) som plattform för ett event med hållbarhetstema.

Evenemangen som arrangeras och som släpps fram i våra forum, syftar till att inspirera människor att leva ett liv som genererar mindre negativt klimatavtryck. Våra aktiviteter kan också syfta till lokal påverkan med Agenda 2030, och de globala målen – med särskilt fokus på de som relaterar till klimat, natur och miljö – som utgångspunkt.

Självklart vill vi också att evenemangen bidrar till att vi har trevligt tillsammans och finner gemenskap med människor som delar intresset för klimatfrågan.

Skriv upp vårt nästa evenemang i din kalender redan idag!

Våra tidigare evenemang kan du se i Tidslinjen.

Läs mer om
lokal påverkan